Stratejik Hedefler

Programın Amacı

Bölümün öğretim programı, kapsamlı temel bilimler, klinik bilimler ve fizyoterapi uygulama becerileri kazandırmayı amaçlayan teorik ve uygulamalı mesleki dersleri içermektedir. Ayrıca hastanelerde 2. 3. ve 4.

Çalışma Alanları

Günümüzde fizyoterapistin rolü giderek daha önemli hale gelmekte ve çalışma alanları her geçen gün daha da artmaktadır.

Akademik Kadro

Dr. Öğr. Üyesi Feyzan CANKURTARAN [fcankurtaran@nny.edu.tr] Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan DURSUN [hdursun@nny.edu.tr] Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferhan SOYUER [fsoyuer@nny.edu.tr] Öğretim Üyesi Dr. Öğr.

Laboratuvar

Bölümümüzde;   1. Nörolojik rehabilitasyon, 2. Ortopedik rehabilitasyon, 3. Kardiyopulmoner rehabilitasyon, 4. Sağlıklı yaşam, 5. Pediatrik rehabilitasyon, 6. İş ve uğraşı tedavisi, 7. Protez ve ortez rehabilitasyonu, 8.

Burslar ve Kontenjanlar

2015 - 2016 Eğitim-öğretim yılı burslar ve kontenjanlar için lütfen tıklayınız.

Uygulama Eğitimi Esasları

Sınav Takvimi

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Final Sınav Programları Açıklandı

www.nny.edu.tr/images/file/2016-2017/sinav-programlari/bahar-yariyilsonu/2016-2017-bahar-yariyilsonu-ftr.

Ders İçerikleri

Staj Esasları

Uygulama Eğitimi Esasları

Ders Planı

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ DERS PLANI 1. SINIF 1.YARIYIL 2.

Bölüm Başkanı Mesajı

İç Değerlendirme Raporu

İç Değerlendirme Raporu İçin Tıklayınız.

Tarihçe

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi  Sağlık  Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2014-2015  döneminde ilk öğrencilerini alarak,  eğitim ve öğretime başlamıştır.

Ders Planı

Temel Değerler

Öz Değerlendirme Raporları

Neden Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

Dünya Fizyoterapi Konfederasyonu fizyoterapist  tanımı:  ”Fizyoterapistler insanlara, maksimum hareket ve fonksiyonel kabiliyetlerini sürdürmeleri, geliştirmeleri  yada iyileştirmeleri konusunda hizmet ederler.